2014. szeptember 13., szombat

Köszöntő (2014. szeptember)

Kedves Hallgató!

Ez a blog a  Debreceni Egyetem Műszaki karán folyó Ábrázoló geometria kurzusok támogatására indult. A 2014-15-ös tanév őszi félévében az MFABR31X04 és  MFABR31E04 kurzuskóddal az Építőmérnök,  Építészmérnök és Műszaki menedzser BSc. szakos hallgatóknak tartok előadást, és egy-egy csoportnak gyakorlatot. A blogon hetente fognak megjelenni a mindenkit érintő információk: heti témakör, diasor linkje, házi feladat linkje, mintafeladatok, határidők.
A heti témakörök táblázatos formában külön elérhetők: MFABR31E04, MFABR31X04, amelybe a félév során a heti posztok linkjei is bekerülnek.
Az értékeléssel kapcsolatos információk is külön elérhetők itt.
 
A blogon való tájékozódást a felső menüsor és a jobboldali címkefelhő segíti. A jobboldali sávban ajánlott irodalom szabadon felhasználható a zh-ra, vizsgára való felkészülésre, de adott témakörönként a megfelelő részekre fel is hívom majd a figyelmet.

A posztokhoz bárki írhat megjegyzéseket (kommenteket), akár név nélkül is. Itt lehet kérdéseket feltenni, melyekre nem csak én, hanem a társak is válaszolhatnak, ezzel segítve egymás munkáját. Így később is érdemes lesz visszanézni a posztok alatti megjegyzéseket.

Személyes kérdésekkel e-mailben vagy Neptunon keressenek.

A blogon megjelenő saját készítésű segédleteim, tananyagaim a tanulmányok során szabadon felhasználhatók, ajánlhatók, de minden további felhasználásuk csak az engedélyemmel történhet.


Sikeres félévet kívánok!


2 megjegyzés:

  1. Azt hogy milyen eszközök kellenek az órákra hol tudom meg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ceruza, radír, színes ceruza vagy toll(bizonyos dolgok kiemeléséhez), két vonalzó, körző.
      Alapban elég, ha sima lapokra jegyzetel, de az előadás követéséhez letölthető lesz egy munkafüzet, amely a kiinduló ábrákat tartalmazza.
      Az első előadáson elég a sima lap, ceruza, radír. Vonalzó nem fontos, szabadkézzel gyorsabban lehet haladni.

      Törlés